9/3/13

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ... ΧΡΥΣΑΦΙ

Στο πόδι είναι εδώ και δύο μέρες η Ιερισσός και η Μεγάλη Παναγιά, καθώς οι κάτοικοι αντιδρούν στην αστυνομική επέμβαση που πραγματοποιείται με όργιο αυταρχισμού, με εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια, συλλήψεις  ανηλίκων κ.λπ. Σημερινές μαρτυρίες αναφέρουν την είσοδο ΜΑΤ στα χωριά με 10 κλούβες!!!!!!!
Η τρομοκρατία της κυβέρνησης έφτασε μέχρι του σημείου να ρήξουν βροχή δακρυγόνων-χημικών, μέσα σε σχολείο, οι μαθητές του οποίου διαμαρτύρονταν στο προαύλιο για την αστυνομική επέμβαση.         Στεκόμαστε αλληλέγγυoι στον αγώνα των κατοίκων που βγήκαν στο δρόμο αντιδρώντας στην αστυνομική επιχείρηση.        Καταγγέλουμε την κυβέρνηση που θέλει να τσακίσει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού και της νεολαίας της Ιερισσού στη Χαλκιδική, με πρόσχημα την προβοκατόρικη εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές, και δεν διστάζει να προβεί και σε τρομοκράτηση ανήλικων μαθητών. Και όλα αυτά για να εξασφαλίσει την επένδυση της γνωστής εταιρείας εξόρυξης χρυσού στην περιοχή. Αυτή είναι η Ανάπτυξή τους που δε λογαριάζει τον λαό, αλλά τα κέρδη των μεγάλων εταιρειών.
        Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι εισβολές των ΜΑΤ και η τρομοκρατία.
Όλοι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να καταδικάσουν τη συγκυβέρνηση και να απορρίψουν τις συκοφαντίες και τα ψέματα που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει τη βάρβαρη πολιτική και τη δράση της, να σταθούν στο πλάι των κατοίκων της περιοχής που μάχονται για την ίδια τη ζωή τους.
Τσαμπάζη Ανίτα
07-05-2013