13/6/13

Πρέπει να σημάνει συναγερμός !

Πρέπει να σημάνει συναγερμός !

by faros

Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πριν λίγο στην Λάρισα.

«Καταγγέλλουμε το λουκέτο στη δημόσια ενημέρωση. Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό, το γεγονός ότι η κυβέρνηση δημιουργεί προβλήματα στη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τον "902", από τα μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ, ρίχνοντας το σήμα, βάζοντας την DIGEA να ρίξει το σήμα της ψηφιακής τηλεόρασης, επειδή μετέδιδε το πρόγραμμα των απεργών εργαζομένων της ΕΡΤ. Ήδη σήμερα καταθέσαμε στη Βουλή τροπολογία για την κατάργηση της κατάπτυστης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Πρόκειται για την αρχή ενός νέου κατήφορου.

Σειρά παίρνουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ), που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε όπλα, οπλικά συστήματα, πυρομαχικά που κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Το κλείσιμό τους, η απαλλαγή τους από μεγάλο μέρος του προσωπικού, η παράδοση σε μονοπώλια, θα έχουν σοβαρές συνέπειες στην άμυνα της χώρας και στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Πρέπει να σημάνει συναγερμός. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, άλλες επιχειρήσεις και πρώην ΔΕΚΟ είναι στρατηγικού χαρακτήρα για την οικονομία, για τη χώρα, για το λαό μας.

Όχι μόνο δεν πρέπει να περάσουν σε χέρια ιδιωτών, αλλά και πρέπει να κοινωνικοποιηθούν, είναι δημόσιος πλούτος, κοινωνικά αγαθά».

Σημ.: Χρειάζεται να πει κανείς τίποτα άλλο ; Συναγερμός, ΤΩΡΑ !