17/7/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Τετάρτη 17 Ιούλη 2013
Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 16 Ιούλη με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη ανοικτή λαϊκή συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς στην πλατεία Δημαρχείου.
Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Θωμάς Κατσάνος που αναφέρθηκε στην δίχρονη δράση της Λαϊκής Επιτροπής.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήτανε ο Θόδωρος Κυριακίδης μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. στην Θεσσαλονίκη. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στον συντονισμένο αγώνα που πρέπει να κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι γυναίκες, οι νεολαία σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης – των μονοπωλίων – της κυβέρνησης με στόχο την Λαϊκή Συμμαχία.  
Στη συνέχεια έγιναν παρεμβάσεις από την Άννα Βουδούρη, μέλος του συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς, τον Κώστα Ζαμπέτογλου μέλος του σωματείου στην ΕΥΑΘ, την Σύλβια Τσίκο εκπαιδευτικό εργαζόμενη σε Φροντιστήριο, την Ντιντή Λεμονιά φιλόλογο μέλος της Διοίκησης στην Β΄ΕΛΜΕ, την Νικολέτα Αυγερινού απολυμένη από τα πεντάμηνα στους Δήμους και τον Βικέντιο Αντωνάκη Δημοτικό Σύμβουλο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμαριάς.
Με το τέλος της συζήτησης ακολούθησε λαϊκό γλέντι μέχρι αργά το βράδυ, με λαϊκά εργατικά τραγούδια από το συγκρότημα του Π.Α.ΜΕ. .