Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

21-8-2013 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Δ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Καταψήφισε το ΚΚΕ το νομοσχέδιο για τη «ζώνη καινοτομίας» στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)
Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το θερινό τμήμα της βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης για την «αντικατάσταση και συμπλήρωση των διατάξεων για τη ζώνη καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη».
Το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο, ενώ η κοινοβουλευτική του εκπρόσωπος, Διαμάντω Μανωλάκου τόνισε ότι η καινοτομία «χρησιμοποιείται ουσιαστικά ως άλλοθι για την χρηματοδότηση και κυρίως την επιδότηση των μεγάλων επιχειρήσεων». Σημείωσε ότι για την κερδοφορία των επιχειρήσεων η κυβέρνηση εξαντλεί την ευελιξία και την ταχύτητα όχι όμως για τους συνταξιούχους που περιμένουν ένα και δύο χρόνια για να πάρουν την σύνταξη τους.
Αναφέρθηκε στους πλειστηριασμούς τονίζοντας ότι η κυβέρνηση αφού μπούκωσε τις τράπεζες με δισ. ευρώ σε βάρος του λαού ετοιμάζετε τώρα να άρει την αναστολή των πλειστηριασμών και καλλιεργεί τον εκβιασμό ότι θα καταρρεύσουν οι τράπεζες.
Απάντησε και στις αναφορές της Χρυσής Αυγής για τον «902» και τα περί πώλησης της συχνότητας υπογραμμίζοντας ότι μετά τον Δ. Παπαδημούλη και «Τα ΝΕΑ», τη Χρυσή Αυγή – το στήριγμα των εφοπλιστών και των βιομηχάνων- την έπιασε ο πόνος και αναρωτήθηκε «δεν ξέρουν ότι δεν πουλιέται και δεν αγοράζεται η συχνότητα αλλά ανήκει στο δημόσιο»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: