8/8/13

Η βροχή που έβγαλε έξω από τις τρύπες τους διάφορους γυμνοσάλιαγκες!!!

Ποιοι μιλάνε για αυτοεξευτελισμό!
Η απόφαση για το κλείσιμο του «902» ήταν η βροχή που έβγαλε έξω από τις τρύπες τους διάφορους γυμνοσάλιαγκες πάσης φύσεως. Ολοι όσοι πολεμάνε με λύσσα το ΚΚΕ και τις θέσεις του, τώρα βγήκαν στα κεραμίδια, νομίζοντας ότι μπορούν να σπιλώσουν το ηθικό κύρος του Κόμματος, να πείσουν ότι τάχα «είναι όλοι ίδιοι», ότι «το ΚΚΕ είναι συστημικό» και άλλα. Πρώτο βιολί σε αυτήν την επίθεση η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», του γνωστού ομίλου. Μάλιστα έφτασε στο σημείο η εφημερίδα να έχει ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη στην απόφαση της ΚΕ για το κλείσιμο του «902», τη στιγμή που καθημερινά δε γράφει ούτε αράδα για την πολιτική δράση του ΚΚΕ! Επιβεβαιώνει το ρόλο του το συγκεκριμένο έντυπο, που μαζί με τα υπόλοιπα αστικά και οπορτουνιστικά ΜΜΕ έχουν εκπαιδευτεί από τη μία στο θάψιμο της πολιτικής πρότασης και της καθημερινής δράσης του ΚΚΕ και από την άλλη στη διαστρέβλωση, στο ψέμα και την προβοκάτσια ενάντια στο Κόμμα.
Τη δουλειά τους κάνουν σαν εργαλεία χειραγώγησης στα χέρια μονοπωλιακών ομίλων και αστικών ή οπορτουνιστικών κομμάτων. Γι' αυτό φτιάχτηκαν και λειτουργούν. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να μιλούν για «αυτοεξευτελισμό του ΚΚΕ». Ποιοι; Αυτοί που από τις σελίδες τους καλούσαν σε υποταγή στον καταχτητή. Να για παράδειγμα τι έγραφε ο πρόγονος των σημερινών «ΝΕΩΝ», τα «Αθηναϊκά Νέα», την 2η Ιούνη 1941: «...Λησμονούντες ότι από της πρώτης στιγμής οι Γερμανοί μας εφέρθησαν ως φίλοι, ότι δεν μας προσέβαλαν εις τίποτε. Οτι αντιθέτως, μας εβοήθησαν εις όλα, ότι μας συνέδραμαν εις όλα, ότι απεδέσμευσαν τρόφιμα που ήσαν λεία πολέμου, ότι εργάζονται διά να αποκαταστήσουν τας συγκοινωνίας μας, ότι μας έδωσαν τας ύλας που χρειαζόμεθα, διά να επικοινωνήσωμεν μετά των επαρχιών. Οι άνθρωποι, που ελησμόνησαν τας υπηρεσίας αυτάς, δεν είναι Ελληνες. Είναι ή πεπωρωμένοι άνθρωποι ή όργανα των ξένων».
Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι, με αφορμή το κλείσιμο του «902», θα κόψουν τους δεσμούς του Κόμματος με την εργατική τάξη, το λαό, τη νεολαία. Θα ήθελαν ένα ΚΚΕ του χεριού τους, αλλά δεν τους γίνεται και δε θα τους γίνει το χατίρι. Οι κακόβουλες επιθέσεις σε βάρος του ΚΚΕ δε θα πρέπει να σκεπάσουν τα δεκάδες μηνύματα από φίλους του Κόμματος και του «902», από απλούς ανθρώπους καλής θέλησης που εκφράζουν την κατανόησή τους για την απόφαση αυτή που πήρε το Κόμμα και επιθυμούν να συμβάλουν με προτάσεις για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το κενό που αφήνει η έλλειψη του «902» ραδιόφωνο-τηλεόραση στην ενημέρωση των εργαζομένων. Με όλους αυτούς θα βρεθούμε μαζί και θα συζητήσουμε ως Κόμμα για τους τρόπους να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, να διαδοθεί η πολιτική και ιδεολογία του ΚΚΕ, μέσω του «Ριζοσπάστη», του «902.gr», της ζωντανής επαφής και συζήτησης με τους ανθρώπους του μόχθου.

Α. Γ