Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ


Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι.


Επαγγελματίες,βιοτέχνες,Μικροί,έμποροι, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι.

 

Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων σε φτώχεια και απόγνωση.

Σταθερά φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στα λαϊκά στρώματα για να διευκολύνουν την κερδοφορία των βιομηχάνων των εφοπλιστών των μεγαλεμπόρων και των τραπεζών.

Αφού λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά ταμεία , ιδιαίτερα τον ΟΑΕΕ και τα έφτασαν στα όρια της χρεοκοπίας, τώρα παριστάνουν τους σωτήρες του ασφαλιστικού συστήματος μειώνοντας συντάξεις και παροχές,

Αφού οδήγησαν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους σε χρεοκοπία και αδυναμία πληρωμής των εισφορών στον ΟΑΕΕ, τώρα μας απειλούν με διώξεις και κατασχέσεις.

Αφού τσάκισαν τους μισθούς και τις συντάξεις με αποτελεσμένα να βουλιάξει ο τζίρος των μαγαζιών, τώρα αύξησαν την φορολογία για εισοδήματα που δεν έχουμε και μας απειλούν με φυλακή και πλειστηριασμούς όσους δεν έχουμε να πληρώσουμε.

Αφού με την πολιτική τους οδήγησαν χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στο δόκανο των τραπεζών, τώρα ετοιμάζονται να μας πάρουν και τα σπίτια μας για να βολέψουν τους τραπεζίτες.

Απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση έναν δρόμο έχουμε.

Το δρόμο της οργάνωσης, της συσπείρωσης και της πάλης για την ανατροπή της πολιτικής που μας εξοντώνει.

Το δρόμο της λαϊκής συμμαχίας με το αγωνιστικό – ταξικό κίνημα των εργαζόμενων, της νεολαίας των γυναικών.

Το δρόμο της υπεράσπισης της δουλειάς και της ζωής μας.

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλο το συνδικαλιστικό κίνημα σε σηκωμό για να εμποδίσουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να δυναμώσει η πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Κάθε Ομοσπονδία, Σωματείο , Ένωση, Εμπορικός Σύλλογος, Επιτροπή Αγώνα πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

Μέσα από συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις κλπ. να έρθουμε σε επαφή και να κινητοποιήσουμε χιλιάδες συναδέλφους μας που μέχρι τώρα αγανακτούν και απελπίζονται κλεισμένοι μέσα στους τέσσερεις τοίχους του μαγαζιού τους. Να τους καλέσουμε να βγουν στο δρόμο και να διεκδικήσουν.

Με την μεγάλη, διακριτή και δυναμική παρουσία μας στην κινητοποίηση τη

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

και το

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ

Να δώσουμε ισχυρή απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε.

Να γίνει μια νέα αφετηρία αγώνων και διεκδικήσεων

 

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: