8/9/13

Καταγγελία για τη στάση των ΜΜΕ απέναντι στο ΠΑΜΕ

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Καταγγελία για τη στάση των ΜΜΕ απέναντι στο ΠΑΜΕ
«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ είχε προγραμματίσει για σήμερα (χτες) 6 Σεπτέμβρη 2013 συνέντευξη Τύπου για τη ΔΕΘ. Ενώ τα ΜΜΕ παρευρίσκονταν σχεδόν όλα στο Εργατικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης προκλητικά, προφανώς με εντολή των ιδιοκτητών, αποχώρησαν τα περισσότερα.
Προηγούμενα είχαν σύσσωμα παρακολουθήσει και πρόβαλαν τις συνεντεύξεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού της ΓΣΕΕ. Αλλωστε η ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση με την εργοδοσία.
Αποκλείουν το ΠΑΜΕ από τα ΜΜΕ γιατί δεν θέλουν να προβάλλεται ο ταξικός προσανατολισμός του κινήματος, που επιδιώκει να οργανώσει την πάλη της εργατικής τάξης ενάντια στην πολιτική που τη θέλει χωρίς εργατικά δικαιώματα, υποταγμένη, συμβιβασμένη και να αποδέχεται την πολιτική που την εξαθλιώνει.
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τα ΜΜΕ που αποχώρησαν και καλεί την εργατική τάξη να γυρίσει την πλάτη της στην ενημέρωση που προβάλλει τα εργοδοτικά συμφέροντα και να δυναμώσει τη συσπείρωση με το ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ και την επαφή της με τα Μέσα Ενημέρωσής