16/1/14

ΠΑΜΕ: Μαζί με τους απεργούς της Κόκα Κόλα

Σε δελτίου τύπου που εξέδωσε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον ανυποχώρητο αγώνα των απεργών της Κόκα Κόλα σε Θεσσαλονίκη και Βόλο. Το δελτίο τύπου δηλώνει πως ο αγώνας αυτός έχει ευρύτερη σημασία και ότι είναι αγώνας όχι μόνο των εργαζόμενων στη Κόκα Κόλλα αλλά ολόκληρου του κλάδου και ολόκληρης της εργατικής τάξης.
Επίσης το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία και κάθε συνδικαλιστή να πάρουν άμεσα πρωτοβουλίες για την εκδήλωση μαχητικής αλληλεγγύης στους απεργούς της Κόκα Κόλα, με κάθε τρόπο. Με ενημέρωση των μελών τους, με αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων και ψηφίσματα, με ανακοινώσεις στο Τύπο, με συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς, με επισκέψεις εργαζόμενων και σωματείων στους απεργούς έξω από το εργοστάσιο της Θέρμης Θεσσαλονίκης, με εκδηλώσεις στο χώρο ή τον κλάδο τους με πρόσκληση απεργών της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, με συγκεντρώσεις των λαϊκών επιτροπών στις γειτονιές, με οικονομική βοήθεια στον αγώνα των απεργών.
Το δελτίο κλείνει δηλώνοντας πως: «Η Κόκα Κόλα πρέπει να νιώσει στο πετσί της ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τους απεργούς. Έχει να κάνει με ολόκληρη την εργατική τάξη της χώρας.»