26/2/14

Συγκεντρώσεις στις 7 Μάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ

Με κοινό πρόγραμμα δράσης τιμάνε την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας


Με συγκεντρώσεις την Παρασκευή 7 Μάρτη, ετοιμάζονται να τιμήσουν τη Μέρα της Γυναίκας, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΟΓΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ και του ΜΑΣ. Παράλληλα σχεδιάζουν κοινές εξορμήσεις, περιοδείες και άλλες πρωτοβουλίες.
 Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια, ενώ
 στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.
«Εξω από την ΕΕ, με τον πλούτο στα χέρια του λαού, αγωνιζόμαστε και κατακτάμε τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών», είναι το σύνθημα με το οποίο οι δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας καλούν τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να τιμήσουν την 8η Μάρτη.
Στην κοινή τους ανακοίνωσή, απευθύνουν κάλεσμα «στη γυναίκα της εργατιάς και του μόχθου, στη γυναίκα της λαϊκής οικογένειας που ζει καθημερινά τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος, που βιώνει την ανασφάλεια, το άγχος για το μέλλον των παιδιών της, της οικογένειάς της, το δικό της, να τιμήσει τη φετινή 8η του Μάρτη, συμμετέχοντας στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στις γειτονιές, συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ σε όλη τη χώρα».