12/5/14

Καλαμαριά: Σε μεγάλη συγκέντρωση μίλησαν Γ. Ζιώγας, Γ. Μαργαρίτης και Β. Αντωνάκης

Ομιλητές: Γιάννης Ζιώγας, Γιώργος Μαργαρίτης, Βικέντιος Αντωνάκης

Βικέντιος Αντωνάκης
«Το ΚΚΕ ενόψει της διπλής αυτής εκλογικής αναμέτρησης, θέτει ανοιχτά το κεντρικό του σύνθημα προς το λαό:
 ¨Ισχυρή εργατική –λαϊκή αντιπολίτευση, με δυνατό ΚΚΕ¨. Γιατί η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στη Βουλή, στους Δήμους και τις περιφέρειες, στα σωματεία, στους τόπους εργασίας, στις γειτονιές, είναι εγγύηση για ισχυρή αντιπαράθεση απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση, στην πολιτική της Ε.Ε., των μονοπωλίων. Είναι ελπίδα για το λαό μας και η μόνη δύναμη που παλεύει καθημερινά με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα, είτε σε εθνικό είτε σε τοπικό επίπεδο» σημείωσε μιλώντας την Πέμπτη 8 Μάη σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Βικέντιος Αντωνάκης.
Αποσπάσματα από τις ομιλίες:


Γιάννης Ζιώγας
Στην συγκέντρωση μίλησε επίσης ο Γιάννης Ζιώγας υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής
Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση όπου σημείωσε μεταξύ άλλων «Η ταξική πολιτική που ασκείται σε βάρος του Λαού, υλοποιείται από τους πολιτικούς υπηρέτες, το Κράτος και τους μηχανισμούς του, που όλοι είναι στην υπηρεσία της Άρχουσας Τάξης. ΕΕ-Κυβέρνηση-Περιφέρειες-Δήμοι αποτελούν τους κρίκους μιας αλυσίδας, που δένει το Λαό. Oι υποψήφιοι είτε εμφανίζονται ως οι εκλεκτοί των κομμάτων τους, είτε ως ακομμάτιστοι, ανεξάρτητη, απολίτικοι ή αποκλειστικά «αυτοδιοικητικοί», είναι ένθερμοι περιπατητές του ευρωμονόδρομου και υπερασπιστές των αξιών της αντιλαϊκής αυτής διακρατικής συμμαχίας. Όσο και να προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους την ταξική, κομματική τους φορεσιά αυτό που επιτυγχάνουν είναι να προσβάλουν την νοημοσύνη , την μνήμη και τη συνείδηση του λαού. Γιατί όταν συνεχίζεις να λες το «πιστεύω» στον ίδιο Θεό, όταν συνεχίζεις τις ίδιες προσευχές στον ίδιο ναό, αλλά αλλάζεις στασίδι, δεν σημαίνει ότι αλλαξοπίστησες».



Γιώργος Μαργαρίτης
Είναι ευκαιρία άρνησης αποδοκιμασίας διαδήλωσης αντίθεσης στην πολiτική της ΕΕ, σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτης του ΚΚΕ, Γιώργος Μαργαρίτης.

    







Ακολούθησε συναυλία από καλλιτέχνες της πόλης οι οποίοι όπως δήλωσαν «ανεβαίνοντας στη σκηνή συμβάλουν και με αυτόν τον τρόπο στην στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης».
Συμμετείχαν οι : Νίκος Ταλέας, Μαρία Φραγκούλη, Βασίλης Πρατσινάκης, Κώστας Καρμπάς, Γιάννης Φιλλιποπολίτης, Άρης Αλβανός, Ηλίας Βέλης, Νόντας Μάντης.