28/8/14

Κάλεσμα ΕΔΥΕΘ

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, συμμετέχει στην καμπάνια του για την «Μέρα Παγκόσμιας Δράσης ενάντια στο ΝΑΤΟ».
Οι κεντρικές εκδηλώσεις που διοργανώνει είναι:
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και επεμβάσεις πληρώνονται με το αίμα των λαών», που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτέμβρη στο χώρο της «Βαλκανικής Πλατείας» (Πάρκινγκ του Δήμου Νεάπολης - Συκεών), στις 20:00 με ομιλητές τους: Νίκο Ζώκα, Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, Μπάμπη Βέλλη, Μέλος της Γραμματείας της ΕΔΥΕΘ, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεάπολης - Συκεών. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μιχάλης Σπυριδάκης, Πρόεδρος της ΕΔΥΕΘ.
  • Εκδήλωση αφιερωμένη στο δολοφονημένο από τη Χούντα αγωνιστή Γιάννη Χαλκίδη - μέλος του ΚΚΕ, Γραμματέα της «Νεολαίας Λαμπράκη» Αμπελόκηπων και μέλος του Πατριωτικού Αντιδικτατορικού Μετώπου (ΠΑΜ), την Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη στις 19:00, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων με ομιλητή το Μιχάλη Σπυριδάκη, Πρόεδρο της ΕΔΥΕΘ και συναγωνιστή του Γιάννη Χαλκίδη.
Η ΕΔΥΕΘ καλεί τα μέλη και του φίλους της, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις της.