Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Κανένα σπίτι χωρίς ρέυμα-κινητοποίηση στη ΔΕΗ Παπαναστασίου

Έκτακτη κινητοποίηση θα πραγματοποιήσει η Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 10 π.μ, στη ΔΕΗ Παπαναστασίου. Με την κινητοποίηση θα απαιτήσει να μην κοπεί το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων, η οποία αδυνατεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ.
Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή σημειώνει:
«Μια οικογένεια χτυπημένη από την ανεργία, δύο συνάνθρωποί μας χρειάζονται την υπεράσπισή μας και την αλληλεγγύη μας, αφού λόγω χρόνιας αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν στο λογαριασμό της ΔΕΗ, έχει συσσωρευτεί ένα μεγάλο ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να είναι έτοιμη να προβεί στη διακοπή της ηλεκτροδότησής τους με την αφαίρεση της "χελώνας".
Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους και να απαιτήσουμε διακανονισμό, ανάλογο με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Σε παρόμοια κινητοποίηση που είχε πραγματοποηθεί στο παρελθόν είχε επιτευχθεί η διατήρηση του ρεύματος για την εν λόγω οικογένεια και ο βολικός διακανονισμός παρόλο το υπέρογκο ποσό. Σήμερα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, οπότε η πίεσή μας προς της ΔΕΗ πρέπει να είναι εντονότερη. Ας είμαστε όλοι εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: