19/10/15

Συσκέψεις και πικετοφορίες από τις Λαϊκές Επιτροπές Θεσσαλονίκης

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή 5ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης σήμερα Δευτέρα 19 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα στην οδό Μυκηνών 17, ενώ αύριο Τρίτη 20 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα διοργανώνει πικετοφορία για την προώθηση του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 22 του μήνα με σημείο συνάντησης τα γραφεία του ΟΑΕΔ (Μπότσαρη - Παπαναστασίου).

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου τα προβλήματα για τη λαϊκή οικογένεια θα οξυνθούν και με την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, τα μέτρα του οποίου έρχονται να προστεθούν στα δύο προηγούμενα. «Απαιτείται δράση τώρα! Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για χάσιμο χρόνου. Η αναμονή και η ανοχή προς τη "νέα" κυβέρνηση γυρνάει εις βάρος μας! Η Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και τα κόμματά του "παίρνουν μέτρα" στο λαό και αυτός πρέπει να πάρει τα μέτρα του.

Δεν πρόκειται να δεχτούμε κανένα μέτρο που να πλήξει παραπάνω την ήδη τσακισμένη μας ζωή! Οργάνωση τώρα για να εμποδίσουμε την εφαρμογή οποιουδήποτε αντιλαϊκού μέτρου»,αναφέρει η Λαϊκή Επιτροπή και καλεί σε οργανωμένη απάντηση εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων.

Πικετοφορίες από τις Λαϊκές Επιτροπές της Δυτικής Θεσσαλονίκης
Οι Λαϊκές Επιτροπές της Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν την Τρίτη 20 Οκτώβρη, πικετοφορίες ενημέρωσης και προπαγάνδισης του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 22 του μήνα.

-Στις 6.30 μ.μ. στον «Κόκκορα» επί της οδού Παπανδρέου οι Λαϊκές Επιτροπές Συκεών - Νεάπολης, Αγίου Παύλου, Πεύκων, Πολίχνης - Μετεώρων.

-Στις 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Σταυρούπολης (επί της Λαγκαδά) οι Λαϊκές Επιτροπές Σταυρούπολης, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, Κορδελιού και Ευόσμου.