8/1/16

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Γιγαντοπανό στην πρόσοψη του κτιρίου του ΙΚΑ Αριστοτέλους για το Ασφαλιστικό

Κινητοποίηση πραγματοποίησε η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ  το πρωί της Παρασκευής 8 Γενάρη στο κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ στην οδό Αριστοτέλους.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ανάρτησαν γιγαντοπανό στην πρόσοψη του κτιρίου του ΙΚΑ στο οποίο αναγράφεται: «Η επίθεση στο Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου. Να μην περάσει το νέο έγκλημα. Όχι στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Απαντάμε με μεγάλη απεργία στον αντιασφαλιστικό όλεθρο».
Με συνθήματα και ανακοινώσεις ενημέρωσαν τους ασφαλισμένους και τους περαστικούς για το περιεχόμενο του κυβερνητικού σχεδίου για το Ασφαλιστικό, για τις θέσεις του ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση και την αναγκαιότητα μαζικής οργάνωσης του αγώνα για να μην περάσουν τα αντιασφαλιστικά μέτρα κυβέρνησης - κεφαλαίου.
Στην διάρκεια της κινητοποίησης μίλησε ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ επισημαίνοντας την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα για να μην περάσει το σχέδιο - έκτρωμα της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και να ανέβουν οι ρυθμοί της προετοιμασίας της απεργίας. Σε αυτή την κατεύθυνση η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ από αύριο ξεκινά πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων, συσκέψεων κλπ. στην ΒΙΠΕ, σε εργασιακούς χώρους, σε χώρους μαζικής συνάθροισης της νεολαίας προκειμένου να γίνει πλατιά ενημέρωση για το περιεχόμενο του αντιασφαλιστικού σχεδίου της κυβέρνησης και της ανάγκης μαζικής, αποφασιστικής, ταξικής απάντησης.