ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ

                                                          ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε στη Ν.Σμύρνη το 1966. Απόφοιτος της Ανώτατης Γεωπονικής
Σχολής της Σ.Δ. Τσεχοσλοβακίας. Ζει στην Καλαμαριά από το 1993. Εργάζεται ως γεωπόνος – κηποτέχνης. Μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας – Θράκης. Διετέλεσε επί 5 χρόνια μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Καλαμαριάς και τώρα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Καλαμαριάς. Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
Καλαμαριάς, τα τελευταία 4 χρόνια. Παντρεμένος με την Καρατζόγλου
Νικολέττα και έχει μια κόρη, τη Μαρία.


                                                      ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του Αλέξανδρου
21 ετών. Γεννήθηκε και ζει στην Καλαμαριά. Είναι μουσικός, έχει δίπλωμα βιολιού. Σπουδάζει στο τμήμα    Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ανδροκλή
Γεννημένη το 1951. Απόφοιτος Λυκείου. Είναι μητέρα και γιαγιά κάτοικος Καλαμαριάς. Είναι συνταξιούχος του ΟΑΕΕ.    
                                        

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε τo ‘76. Είναι μητέρα δυο παιδιών. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο "Luton" της Αγγλίας. Εργάζεται στο ΑΜΠΕ. Τα τελευταία 14 χρόνια υπηρετεί το "λειτούργημα" της δημοσιογραφίας, με στόχο την ανάδειξη θεμάτων που πλήτουν την καθημερινότητα μας.

ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ του Αλέξανδρου 
Γεννήθηκε το '63 στην Καλαμαριά, όπου μεγάλωσε και ζει έως και σήμερα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί τα τελευταία είκοσι χρόνια κατάστημα ρολογιών στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.


AΡΓΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-­ΓΕΩΡΓΙΑ του Αργυρίου
Γεννήθηκε το 1988 στη Θεσ/νίκη. Φοίτησε στο 14ο ενιαίο Λύκειο Θες/νίκης και είναι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (ΑΠΘ). Εργάζεται ως γεωπόνος σε ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των λιπασμάτων. Κατοικεί στην Καλαμαριά. 

                                          


ΑΥΓΗΤΑ ΓΙΑΝΝΗΛΕΡ ΝΙΚΗ (Νικολέτα) του Παναγιώτη
Σπούδασε Οικονομολόγος και Μηχ/γος Μηχανικός στη Γερμανία. Είναι ελ. επαγγελματίας. Μέλος Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων το ’02-’13. Μέλος του Συνδέσμου Εξαγωγών Θεσ/νίκης, του ΕΒΕΘ και του Δ.Σ. του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων. Παντρεμένη και έχει ένα γιο.
ΒΑΒΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (Σούλα) συζ.Νικολάου
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Γεωλογία στη Σουηδία όπου συμμετείχε στο μεταναστευτικό – φοιτητικό κίνημα. Από το 1983 δραστηριοποιήθηκε στο γυναικείο κίνημα και στην ΤΑ στο Δήμο Αμπελοκήπων, και στο Δήμο Καλαμαριάς. Είναι Πολιτικός Επιστήμονας, ελ. επαγγελματίας. Έχει δυο κόρες.


 
ΓΙΑΓΛΗ ΚΙΡΚΗ του Γεωργίου
34 χρονών. Είναι Δ/σα Σύμβουλος σε τεχνική εταιρία. Απόφοιτος ΤΕΙ Δομικών Έργων με μεταπτυχιακό στα "Ανανεώσιμα Συστήματα Ενέργειας". Μέλος στην ΕΕΤΕΜ, στο ΣΠΕΔΕΘ και στο ΣΑΤΕ. Μητέρα ενός αγοριού.

ΓΙΑΡΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου
27 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Τελείωσε το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς και σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ και εργάζεται σε τεχνικό γραφείο. Δραστηριοποιείται επίσης στο Σωματείο Μισθωτών ΤεχνικώνΔΕΛΙΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (Τιτίκα) του Γαρέφη
Γεννήθηκε στην Καλαμαριά το 1970. Μέχρι και το ’90 έζησε στην Στουτγάρδη. Σπούδασε Νομική στο ΔΠΘ. Εργάζεται ως καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς και συμμετέχει στο κίνημα γονέων. Παντρεμένη με τον Γ.
Μακρυγιάννη και έχουν δυο παιδιά.ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ συζ.Δημητρίου
Έχει δυο κόρες, τη Λένα και την Ηρώ. Πρώην αντιπρόεδρος του συλ. γονέων και κηδεμόνων  του 8ου Δ.Σ. Καλαμαριάς και Πρόεδρος του συλ. γονέων και κηδεμόνων του 4ου Λ. Καλαμαριάς. Μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Καλαμαριάς και της γραμματείας της ΕΔΥΕΘ. Άνεργη.
ΖΑΦΕΙΡΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ. Πτυχιούχος Εσ. Ηλ/κών Εγκαταστάσεων με πιστοποίηση Β' Επ. στις ΤΠΕ. 27 χρόνια δάσκαλος, τα τελευταία 19 στην Καλαμαριά. Συνδικαλιστής σε Συλ. Δασκάλων στο Ν.Θεσ/ νίκης, αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ. Παντρεμένος με την Πέλα Κατωτικίδου και έχει ένα γιο τον Κωστή, φοιτητή μηχανολογίας.
ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΣΜΑΡΩ του Προδρόμου.
Γεννήθηκε στη Θεσ/νίκη το '54. Από το '70 μόνιμη κάτοικος Καλαμαριάς. Παντρεμένη με τον Μπ. Τερζίδη. Απόφοιτος της Νομικής ΑΠΘ. Εργάζεται από το '83 στο Δ.Θεσ/νίκης, με γραπτό διαγωνισμό. Μέλος του Π.Α.ΜΕ., εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλ. Εργ. του Δ.Θεσ/νίκης με τη Δ.Α.Σ.

ΖΩΚΑΣ ΖΗΣΗΣ του Νικολάου
30 ετών. Πτυχιούχος του ΔΠΘ. Εργάζεται ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρεία. Είναι μέλος ΣΜΗΒΕ, ΤΕΕ, και σωματείου μισθωτών τεχνικών. Ήταν υποψήφιος με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και  το 2010.

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Γεωργίου 
Γεννήθηκε το ‘48 και αποφοίτησε από το Φροντιστήριο Τραπεζούντος. Πτυχιούχος Εργοδηγός Μηχ/γος. Κάτοικος στο Βότση και στο Καραμπουρνάκι από το ‘60 μέχρι σήμερα. Συνταξιούχος του ΟΑΕΕ. Συμμετέχει στο κίνημα από τότε που ξέρει τον εαυτό του. Παντρεμένος με τη
Σοφία και έχει ένα γιο.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
Είναι 46 ετών , ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής, οικογενειακός θεραπευτής, εξειδικευμένος στην οικογενειακή θεραπεία στην τοξικοεξάρτηση. Εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της επιτροπής Π.Α.ΜΕ. του Ψ.Ν.Θ. Είναι παντρεμένος κι έχει ένα παιδί.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του Κομνηνού
Γεννήθηκε στο Βότση το 1964. Είναι γιος του Ιωαννίδη Κομνηνού (Νέλου) που διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος 2 τετραετίες επί Δημαρχίας Μενέλαου Αλεξιάδη. Είναι απόφοιτος του 8ου – 9ου Γυμνασίου – Λυκείου (σήμερα 4ο – 5ο Βότση) με ενεργή δράση μέσα από το 15μελές του σχολείου. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει μια κόρη 17 ετών.   ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  (Βούλα) του Αλεξίου
Γεννήθηκε στην ΛΔ Βουλγαρίας και έχει δύο κόρες. Για 17 χρόνια υπεύθυνη της Σχολής Χορού του Δ. Καλαμαριάς. Με το 3ο μνημόνιο τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Σήμερα εργάζεται στο ΙΚΑ. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλ. Εργ. Δ.Καλαμαριάς με τη ΔΑΣ–ΠΑΜΕ ΟΤΑ. Μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καλαμαριάς.
                                                              ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ-ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Τέτη) του Χρήστου
43 ετών. Παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Απόφοιτος ΤΕΛ, Εφαρμοσμένων Τεχνών διακοσμητών εσ. χώρων. Εργάστηκε από το ‘91 σε κατασκευαστικές εταιρίες. Από το 2011 είναι άνεργη. Μέλος του Δ.Σ. του Συλ. Γυναικών και της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς.

    
ΚΑΡΑΝΤΑΪΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ( Ρούλα) του Αντωνίου
Γεννήθηκε το '68 στη Στουτγάρδη. Από το '72 μένει στην Καλαμαριά. Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΔΠΘ με μεταπτυχιακό «Διδακτική της Γλώσσας» και υπ.διδάκτορας. Δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Καλαμαριάς. Μέλος σε αθλ. συλλόγους και ομάδες παραδοσιακών χορών. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο γιους.
ΚΑΡΜΠΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ του Ιωάννη 
Κάτοικος Βότση. Απόφοιτος του 4ου ΓΕΛ με δράση στο 15μελές Συμβούλιο. Αθλητής και μέλος του Συλλόγου ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης. Εργαζόμενος φοιτητής του ΤΕΙΘ Ηλεκτρονικών και μέλος του σωμ.Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας.

ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χαράλαμπου
Γεννήθηκε το  1948 στην Καλαμαριά, όπου και μένει έως σήμερα. Πτυχιούχος Ανώτερης σχολής ηλεκτρονικών και του τμήματος μηχανολογίας στα ΚΑΤΕΕ. Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση στον ΟΤΕ. Σήμερα, συνταξιούχος του ΟΤΕ.

ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ του Ευάγγελου 
Γεννήθηκε στην Κρανιά Ελασσόνας το '65. Κάτοικος  Καλαμαριάς. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.Εργάστηκε ως λογίστρια
ενώ εδώ και 15 χρόνια ασκεί εμπορική δραστηριότητα. Παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Συνδικαλίστρια στον κλάδο της και στην ΟΓΕ.                                       
                 

ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Βασιλείου
Γεννήθηκε το '66. Σπούδασε στην Παιδ/γική Ακαδημία Λάρισας και στο Παιδ/γικό Τμήμα  ΑΠΘ με μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο ΔΕ "Δ. Γληνός" του Α.Π.Θ. Από το 1996 Δάσκαλος σε σχολεία του Δήμου. Πρώην πρόεδρος του Συλ Γονέων ΕΛ.Ε.Π.Α.Α.Π. και μέλος του Δ.Σ. του Συλ. Εκπ. «Ο Προμηθέας». Παντρεμένος με την Ησαϊάδου Αργυρώ και έχουν μία κόρη.


ΚΟΣΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Γεωργίου
38 ετών. Μεγάλωσε και ζει  στην Καλαμαριά. Αποφοίτησε  από το 5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς . Ελεύθερος επαγγελματίας . Υπήρξε διαιτητής μπάσκετ με συμμετοχή σε 2 ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσ/νίκης.

ΚΡΟΜΥΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου
Γεννήθηκε το '57 στο Σπήλαιο Έβρου. Παντρεμένος με την Σοφία Σαχπεκίδου, πατέρας δυο κοριτσιών. Κάτοικος Καλαμαριάς. Αποφοίτος Πληροφορικής του Πολυτεχνείου του Βερολίνου. Εκπαιδευτικός πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. Από το 2010 είναι μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑ & ΑΠΗ Καλαμαριάς.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Ιωάννη
Γεννήθηκε στις 12/09/1985. Είναι Χειριστής Ιατρικών Μηχανημάτων. Έχει
εργασιακή εμπειρία 6χρόνια ως πωλητής σε κατάστημα με είδη ένδυσης. Υπήρξε προπονητής σε προ-παιδικό τμήμα του Μέντεκα Καλαμαριάς.


ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου 
Γεννήθηκε το 1954 στη Σοβιετική Ένωση. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Έχει τελειώσει το Γυμνάσιο και εργάζεται ως τεχνικός οικιακών συσκευών. Κατοικεί στην Καλαμαριά.


ΚΩΤΤΑ ΕΛΕΝΗ (Λίνα)  του Θωμά
Είναι μητέρα δυο παιδιών που σπουδάζουν. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (πρώην Βιομηχανική). Είναι συνταξιούχος του Δημοσίου.Μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς.
ΛΙΑΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  του Αλέξανδρου.
Γεννήθηκε το '79 και από τότε ζει στην Καλαμαριά. Είναι καθηγήτρια αγγλικών.Παντρεμένη με τον Νικόλα Στογιάννη, αρτεργάτη και μητέρα δυο παιδιών. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών και του παραρτήματος της ΠΕΑΕ-
Α-ΔΣΕ Καλαμαριάς. Άνεργη.

ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του Γρηγορίου
Γεννήθηκε στην Καλαμαριά το 1990, όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου ήταν μέλος του 15μελους συμβουλίου. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νηπιαγωγών του ΑΠΘ. Άνεργη.


ΛΟΓΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του Πρόδρομου
Από το 1999 εργάζεται στην ΕΥΑΘ. Εργοδηγός, υπεύθυνος συνεργείου βλαβών, για την περιοχή Αγ. Ελευθερίου - Καλαμαριάς. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑ και μέχρι σήμερα συνδικαλιστής με το Π.Α.ΜΕ. Σπουδαστής στο Α.Τ.Ε.Ι.Θ. στο τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής.
ΛΟΥΒΑΡΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ του Ευστρατίου
Γεννήθηκε το 1956 στο Φοίνικα. Είναι απόφοιτος της σχολής Δέρματος του ΟΑΕΔ και εργάζεται ως υποδηματο-εργάτης.  Είναι πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Ιματισμού και Δέρματος Θεσσαλονίκης.


ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Αδαμάντιου
Γεννημένη '59. Απόφοιτος σχολής Λογιστικής – Γραμματειακής υποστήριξης. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς. Μέλος
του Συλ. γονέων και φίλων θεραπευτικήςκοινότητας “ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ”. Συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα.
ΜΕΛΙΣΣΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ  (Ρούλα)  συζ.Δημητρίου
Γεννήθηκε στο Σταυρό  '56. Εργάστηκε  στον ιδιωτικό τομέα. Σύζυγος  του Δ. Μελισσίδη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μητέρα δυο παιδιών. Για πολλά  χρόνια  Αντιπροέδρος και γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς. Μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Ειρήνης Καλαμαριάς.

ΜΠΕΝΟΒΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε  στα Ιωάννινα το 1968. Κάτοικος Βότση από το 1983. Πτυχιούχος γραφίστας  Δομικός κτηριακών Έργων.  Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου «ο Άγιος Νικόλαος».

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Νικολάου
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το '53. Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ολύμπιος Ζευς. Πρόεδρος της Ένωσης Μαγείρων «Η Αναγέννηση» ‘90 - ‘99. Εργάστηκε ως μάγειρας και Αρχιμάγειρας σε ξενοδοχεία σε Ελλάδα κι
εξωτερικό. Από το 2009 συνταξιούχος ΙΚΑ.
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΕΥΔΟΞΙΑ συζ.Εμμανουήλ
Κάτοικος   Βότση. Είναι  ελεύθερος επαγγελματίας,  παντρεμένη  και  μητέρα δυο παιδιών. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρών Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης(Σ.Μ.Α.Ε.Θ. ). Μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης σκακιστών Καλαμαριάς( Ε.Σ.Κ.)

ΝΤΙΝΤΗ  ΛΕΜΟΝΙΑ του Γεωργίου
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, κατοικεί και εργάζεται στην Καλαμαριά από το ‘87. Φιλόλογος στο 5ο Λύκειο Καλαμαριάς με συνδικαλιστική δράση στο κίνημα των εκπαιδευτικών και των γονέων. Αντιπρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης, μέλος του ΠΑΜΕ. Έχει 2 κόρες.

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ του Πολύκαρπου
Γεννήθηκε στο Φοίνικα το '59.  Ηλεκτροσυγκολλητής και μέλος του Συνδικάτου Ηλεκτροσυγκολλητών – Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μετάλλου Μακεδονίας – Θράκης με το Π.Α.ΜΕ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Σωκράτη
Γεννήθηκε το ‘42 στην Κατερίνη. Έχει τρία παιδιά. Από το ‘64 έως το ‘06 εργάστηκε στη Γερμανία ως βιομηχανικός εργάτης. Μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, “η ΕΝΟΤΗΤΑ”. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος της
ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ Καλαμαριάς.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ  (Βέτα) συζ.Δημητρίου
Γεννήθηκε στην Καλαμαριά το  1953.  Από τα ιδρυτικά  μέλη του Συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς. Μέλος της Ο.Γ.Ε. Είναι παντρεμένη , με δυο κόρες, τη Σοφία και τη Μαρία, και τρεις εγγονούς. Άνεργη.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Μπετίνα) του Γεωργίου
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το ‘64. Κάτοικος Καλαμαριάς από το ‘82. Φιλόλογος στο 5ο Λύκειο Καλαμαριάς. Μέλος του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Καλαμαριάς. Επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «Στιγμές πολιτισμού» στον 904 Αριστερά στα fm.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ (Έυα)  του Γεωργίου
Γεννήθηκε το 1977 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Το 1999 αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας-Εθνολογίας στην Κομοτηνή.  Σήμερα εργάζεται ως φιλόλογος σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης


ΠΑΠΑΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεμιστοκλή
Γεννήθηκε και μένει στην Καλαμαριά. Είναι άνεργος οικοδόμος. Πρόεδρος του Συνδικάτου οικοδόμων Θεσσαλονίκης. Μέλος της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Θ.


ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε το ‘52. Κάτοικος Βυζαντίου. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου οδηγών ταξί από το ‘84 έως το ‘89. Από το 1990 έως το 2007 διατηρούσε εταιρία εισαγωγών – εξαγωγών. Μέλος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου. Σήμερα είναι συνταξιούχος.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του Βασιλείου
Γεννήθηκε  το 1987 στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στην ειδικότητα Ψυκτικού-Θερμό -υδραυλικού. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μέλος  του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων.


ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Χρήστου
Γεννήθηκε το ‘73. Μεγάλωσε στο Ντεπώ Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και παράλληλα στηναγγλική και ισπανική γλώσσα. Από το 1994 εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών στον ιδιωτικό τομέα. Παντρεμένος. Κάτοικος Βυζαντίου.
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ του Δημητρίου
Γεννήθηκε  το  1977  στην  Καλαμαριά.   Σπούδασε  Χρηματοοικονομική  Λογιστική  και  από  το  2002  είναι  ελεύθερος  επαγγελματίας.ΠΗΤΕΡΣΕΝ ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ συζ.Ερικ
Γεννήθηκε το ‘52. Μετανάστευσε στην Δανία από το ‘72 ως το ‘92. Έχει μία κόρη. Μέλος του αντιδικτατορικού κινήματος μεταναστών. Έχει Master στην Κοινωνική- Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κοπεγχάγης. Επιστημονική υπεύθυνος, Ψυχολόγος στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Καλαμαριάς. Συνταξιούχος από το 2012.ΠΙΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (Ρούλα) του Ευάγγελου
Κατοικεί στο Φοίνικα εδώ και 21 χρόνια. Διατηρούσε κομμωτήριο στην αγορά του Φοίνικα μέχρι το Δεκέμβρη του 2008. Είναι συνταξιούχος από το 2009. Δραστήριο μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς στην περιοχή του Φοίνικα.

ΣΔΟΥΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Νικολάου
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Καλαμαριά πάνω από 50 χρόνια. Καθηγητής μαθηματικών στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης.                                           

ΣΚΟΥΦΑ ΖΗΝΟΒΙΑ (Ζήνα) του Απόστολου
29 ετών. Παντρεμένη και έχει μία κόρη. Υπ. Διδάκτωρ του Τμ. Χημικών Μηχανικών Α.Π.Θ. με Master στη Χημική Τεχνολογία. Μέλος Δ.Σ. Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ.Διδακτόρων Τμ. Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ, το διάστημα 2010-2013. Mέλος του σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας. Υπήρξε αθλήτρια βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του Δημητρίου
Γεννήθηκε στην Καλαμαριά το 1952. Βιοτέχνης επιπλοποιός. Πρόεδρος του Δ.Σ. Συνδέσμου Βιοτεχνών Επιπλοποιών Ν. Θεσ/νίκης και Α' Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Σύμβουλος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Παντρεμένος με την Ελισάβετ Αλαματίδου και έχουν δυο παιδιά.
ΤΑΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε το ‘66 στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός έργων υποδομής ΤΕΙΘ. Μουσικός και δημιουργός γνωστών μουσικών σκηνών. Παντρεμένος με την Μαρία Φραγκούλη και έχει δυο παιδιά.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ  (Έφη) του Γεωργίου
Γεννήθηκε το ‘77 και ζει στην Καλαμαριά. Πτυχιούχος ΤΕΙ Ιατρικών Εργαστήριων και Βιολογίας ΑΠΘ. Από το ‘02 έως το ‘09 εργάστηκε στο Ιπποκράτειο και από το ‘09 στο Θεαγένειο Νοσοκομείο.


ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκε στις Σέρρες το '53. Κάτοικος Καλαμαριάς από το '75. Έχει δύο γιούς. Πολιτικός Μηχανικός στο Δήμο Αμπελοκήπων -Μενεμένης για 30 χρόνια. Δραστήρια Συνδικαλίστρια στους ΟΤΑ και Πρόεδρος του Σ.Δ.ΥΠ. ν.Θεσ/νίκης για 7 χρόνια. Από το '06 ενεργό μέλος της παράταξης μας.
ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ - ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  του Σάββα
Γεννήθηκε το 1991 στην Καλαμαριά. Απόφοιτος του ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. Σπουδαστής του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙΘ.


ΤΣΑΜΠΑΖΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ (Ανίτα) του Νικόλαου
Κάτοικος Καλαμαριάς από το ‘80. Παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά. Υπάλληλος ΠΑΝΜΑΚ. Μέλος του ΔΣ Συλ. Γονέων του 8ου Γυμνασίου και του ΔΣ Ένωσης Γονέων Καλαμαριάς. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου ΕΤΕΠ ΠΑΝΜΑΚ. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών και της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς.

ΤΣΙΚΟ ΣΥΛΒΙΑ του Σάλου
Γεννήθηκε το ‘77 στην Καλαμαριά. Απόφοιτος του τμ. Χημείας ΑΠΘ. Μέλος του Συλ. Εργαζομένων στα Φροντιστήρια (ΣΕΦΙΕ) και πρώην μέλος του ΔΣ. Υπεύθυνη της ομάδας καθηγητών μαθημάτων αλληλεγγύης της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς. Παντρεμένη με τον καθηγητή Χρ Γρεβενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: