26/6/13

Πρόσκληση των Ενώσεων στο συνέδριο της ΑΣΓΜΕ



ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.)
Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, 104 32, ΤΗΛ – ΦΑΞ : 210 5242386

Αθήνα,  22 Ιούνη 2013

ΠΡΟΣ:  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενόψει του συνεδρίου της ΑΣΓΜΕ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/06/2013, στην αίθουσα λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ., Αθήνα) και ώρα έναρξης 10.00π.μ., σας καλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου μας ως παρατηρητές.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να απευθύνετε ολιγόλεπτο χαιρετισμό στις εργασίες μας και να αναπτύξετε τα προβλήματα που έφερε η εφαρμογή του «ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ», αλλά και η επέλαση της κρίσης στο τρόπο ζωής της λαϊκής οικογένειας. Θα ήταν χρήσιμη η μεταφορά της εμπειρίας που έχετε αποκτήσει από την προσπάθεια απόκρουσής τους στην περιοχή σας.

Θεωρούμε σημαντική την παρουσία σας για την καλύτερη προετοιμασία του γονεϊκού κινήματος, εν όψη των δυσκολιών που έρχονται για μας και τα παιδιά μας  με την νέα σχολική χρονιά. Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει φέρει η κρίση στα ταμεία των Ενώσεων, οι οποίες θα κάνουν αδύνατη την παρουσία πολλών από εσάς, σας ενημερώνουμε ότι από το Φθινόπωρο θα προβούμε σε περιφερειακές συσκέψεις ανά  Νομό ή Περιφέρειες για να αποκαταστήσουμε την επαφή που πρέπει να έχει η ΑΣΓΜΕ με τις Ενώσεις όταν αυτές δεν εκπροσωπούνται σε κάποια Ομοσπονδία.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι συνάδελφοι δεν μπορέσουν να παραβρεθούν, μπορούν να μεταφέρουν την εμπειρία τους & τις παρατηρήσεις τους στα παρακάτω mail:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΑΣΓΜΕ, Τόγιας Βασίλης, vtogias@otenet.gr  
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΑΣΓΜΕ, Δελλή Μαρία, maria.skd@gmail.com



Με εκτίμηση
το Δ.Σ. της ΑΣΓΜΕ