13/2/20

Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Βαγγέλης Κρομμύδας

Η ΤΟ Εκπαιδευτικών της KO Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με βαθύ πόνο αποχαιρετά τον σύντροφο Βαγγέλη Κρομμύδα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σήμερα το μεσημέρι, ύστερα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.
Εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Φούλη και στις κόρες του Μαρία και Λίλη και στους οικείους του και τονίζει ότι ο σύντροφος Βαγγέλης εμπνεόταν από τα ιδανικά του ΚΚΕ και πάλευε αταλάντευτα για αυτά.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή
Η ανακοίνωση για τον θάνατό του αναφέρει:
«Γεννήθηκε στο Σπήλαιο Έβρου το 1957. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής του Πολυτεχνείου του Δυτικού Βερολίνου. Εργάσθηκε ως επαγγελματίας στην προώθηση νοσοκομειακού λογισμικού και προϊόντων ιατρικής πληροφορικής στη Γερμανία και την Ελλάδα. Από το 2001 εργαζόταν ως εκπαιδευτικός και δίδασκε Πληροφορική στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.
Ο σύντροφος Βαγγέλης, πνεύμα ανήσυχο και άνθρωπος που εμπνεόταν από τα ιδανικά του ΚΚΕ, πάλευε αταλάντευτα για αυτά. Ως μέλος του Κόμματος που διακρινόταν από συνέπεια αλλά και έγνοια για τη νέα γενιά, αλλά και ως εκπαιδευτικός που πάλευε σταθερά για τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας έβαλε το δικό του λιθαράκι στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Ο σύντροφος Βαγγέλης ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΔΥΕΘ και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Β' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ενώ για πολλά χρόνια έως και τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Καλαμαριά.
Όπως σε όλη του τη ζωή, έτσι και στη μάχη με την επάρατη νόσο πάλεψε παλικαρίσια, δεν το έβαλε κάτω στιγμή.
Έτσι θα τον θυμόμαστε».