25/10/13

2013: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ



1940:  ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
2013:  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ
 
  Το ηρωικό ΟΧΙ του Λαού το 1940 ενάντια στο φασισμό, το μεγαλειώδες έπος της Εθνικής Αντίστασης και των εθνικοαπελευθερωτικών λαϊκών και ταξικών αγώνων μας εμπνέουν και σήμερα!
           Η καλύτερη τιμή στους Αγωνιστές εκείνης της περιόδου είναι να πούμε σήμερα ένα βροντερό ΟΧΙ στην κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ, στα μνημόνια της εξαθλίωσης και τα κόμματα του κεφαλαίου.
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια για το γεμάτο αυτοθυσίες αγώνα του λαού μας, ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό. Για το ρόλο που έπαιξε η αστική τάξη με τα κόμματά της. Να μην περάσει η παραχάραξη και η διαστρέβλωση της ιστορίας των λαών, εξισώνοντας το θύτη και το θύμα.
ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Το συμφέρον των εργαζομένων και ανέργων, της εργατικής τάξης μας επιβάλλει να απομονώσουμε τη δολοφονική, νεοναζιστική χρυσή αυγή. Είναι οι απόγονοι αυτών που πήγαν με τους  Γερμανούς ναζί και τους Ιταλούς φασίστες και πολέμησαν ενάντια στον ελληνικό λαό. Πίσω από τη δημαγωγία της κρύβεται το αίμα των εργατών, Ελλήνων και ξένων, κρύβεται η μπόχα και η σαπίλα του συστήματος.

Οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου
Να στείλουν μήνυμα
Λαϊκή Οργής, Αντίστασης και Ανυπακοής

     Το χρέος που έχουμε σαν εργαζόμενοι απέναντι στους εαυτούς μας και την τάξη μας, τις Λαϊκές οικογένειες και το μέλλον των παιδιών μας,  είναι το καθήκον να τους ανατρέψουμε αυτούς και την πολιτική τους!

Βαδίζοντας πάνω στο δρόμο της Λαϊκής Συμμαχίας και αντεπίθεσης, παλεύουμε, για να περάσει ο πλούτος της χώρας στους εργαζόμενους. Να μη χρειαστεί να ξαναχύσει το αίμα του ο λαός σε κανέναν πόλεμο ιμπεριαλιστικό.

        Η ιστορία διδάσκει ότι όταν ένας λαός θέλει, μπορεί !!!
Καμιά δύναμη δεν μπορεί να κάμψει ένα λαό που παίρνει τη ζωή και το μέλλον στα χέρια του.