22/10/13

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ την Τετάρτη 23 Οκτώβρη

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ την Τετάρτη 23 Οκτώβρη

Από παλαιότερη κινητοποίηση
Παρέμβαση στον ΟΑΕΔ Δωδεκανήσου, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 23 Οκτώβρη στις 10 το πρωί η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στη "Hyatt Regency" στη Θεσσαλονίκη και η Προοδευτική Κίνηση Ξενοδοχοϋπαλλήλων από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Η κινητοποίηση γίνεται με πρωτοβουλία των Σωματείων, των επιτροπών αγώνα και των επιτροπών ανέργων, στους κλάδους του εμπορίου - υπηρεσιών και επισιτισμού - τουρισμού, ενόψει και της απεργίας στις 6 Νοέμβρη για τα οξυμένα προβλήματα των ανέργων.
Καλούν κάθε εργαζόμενο, άνεργο να πάρει μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία για να αναδείξουν τα ιδιαίτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι, οι εποχικά εργαζόμενοι στον τουρισμό, να διεκδικήσουν έκτακτα μέτρα στήριξης για άνεργους και εργαζόμενους, όπως για αυτούς του «Φωκά» και των "SPRIDER".
Καλούν κάθε εργαζόμενο, άνεργο να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, που τώρα του τα παίρνουν βίαια. Να δραστηριοποιηθεί και να δυναμώσει το Σωματείο του. Να δυναμώσει το ΠΑΜΕ και τις λαϊκές επιτροπές που έχουν στηθεί από αυτό σε κάθε γειτονιά.