25/10/13

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!! ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ


                                                                           
pasevethes@gmail.com      

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!
ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ
ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ
Η δικομματική συγκυβέρνηση της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, πιστή στα κελεύσματα των αφεντικών της, προχωράει στην εφαρμογή του «Νέου  Νόμου» για την κατάργηση της  Κυριακάτικης Αργίας κόντρα και ενάντια στη  θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματιών και εμπόρων καθώς και των εργαζομένων εμποροϋπαλλήλων και ιδ. υπαλλήλων, που από την πρώτη στιγμή αντέδρασε.
Σε αυτή την άθλια προσπάθεια έχει επιστρατεύσει όλους τους μηχανισμούς που έχει στη διάθεσή της, Δημάρχους, περιφερειάρχες, ΜΜΕ κ.α. Μεγάλη βοήθεια, επίσης, είχε και έχει από τους πάντα «πρόθυμους» συνδικαλιστές που υπηρετούν με μεγάλη σπουδή και προθυμία όλες αυτές τις πολιτικές, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα συμφέροντα πολυκαταστημάτων, εμπορικών αλυσίδων, ΜΑLL  κλπ.
Το μέτρο αυτό θα οδηγήσει πιο γρήγορα στο κλείσιμο χιλιάδων μικροεπιχειρήσεων αφού θα αυξήσει το λειτουργικό κόστος, ενώ ταυτόχρονα θα γιγαντώσει τα πολυκαταστήματα, τα μεγάλα εμπορικά και τα Mall. Έρχεται σε συνέχεια σειρά εξοντωτικών μέτρων που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια όπως τα συνεχή χαράτσια, τα άδικα φορολογικά μέτρα, τα αντιασφαλιστικά κ.ά.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μικρούς εμπόρους και ΕΒΕ 
ü  Να περιφρουρήσουν με κάθε μέσο την κυριακάτικη αργία σαν «κόρη οφθαλμού», συσπειρωμένοι γύρω από τα σωματεία, τους συλλόγους τους, τις ενώσεις και τις επιτροπές αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ.
ΟΧΙ
ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  3-11-2013
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.