Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Εφιάλτης τα κατασχετήρια για τους επαγγελματίες

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ  6 Νοέμβρη!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Η πολιτική που μας αφανίζει πρέπει να ανατραπεί, με τους ενωμένους Αγώνες, με τη συμμαχία και την κοινή πάλη των Αγωνιστικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, την ΟΓΕ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ  ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

Καλούμε το συνδικαλιστικό κίνημα  να παραμερίσει τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να τραβήξει στο δρόμο του Αγώνα, να οργανώσει τη ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχή των αυτοαπασχολούμενων στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς απειλούνται χιλιάδες οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων καθώς στη μάχη για την αύξηση των εσόδων μπαίνει και το πρόσφατα ιδρυθέν Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών,


Στο κέντρο, όπως γράφει η εφημερίδα «Έθνος», έχουν ήδη διαβιβαστεί ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΙΚΑ ενώ ακολουθούν ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ με στόχο να προχωρήσει σε μέτρα αναγκαστικής είσπραξης για οφειλές άνω των 5.000 ευρώ.

Ήδη έχουν σταλεί ειδοποιητήρια σε χιλιάδες οφειλέτες, «ενεργούς» επιχειρηματικά, προκειμένου να προβούν εντός 10ημέρου στη ρύθμιση ή την εξόφληση της οφειλής. Θα ακολουθήσει δεύτερη επιστολή και τηλεφωνική επικοινωνία ενώ όσοι εργοδότες δεν συμμορφωθούν κινδυνεύουν σε πρώτη φάση με κατασχέσεις εις χείρας τρίτων (πχ δέσμευση τραπεζικών καταθέσεων) ενώ σε δεύτερη φάση τα Ταμεία θα προχωρήσουν ακόμα και σε πλειστηριασμούς για να λάβουν τα χρήματά τους.

Στο ΙΚΑ χρωστούν 350.000 επιχειρήσεις συνολικά 7 δισ. ευρώ αλλά στελέχη του Ταμείου εκτιμούν πως μόνο τα 2 μπορούν να αναζητηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: