Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Με εντατικούς ρυθμούς Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα έχουν ριχτεί στη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 12 Νοέμβρη.

Οι ταξικές δυνάμεις εντείνουν την προσπάθεια για να είναι μαζικές οι απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Εκατοντάδες εξορμήσεις προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα, ενώ κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία συνεχίζουν την προσπάθεια να συζητηθεί η οργάνωση της απεργίας σε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις.

Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, στην Πάτρα στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου, ενώ συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε δεκάδες πόλεις σε όλη τη χώρα.


«12 Νοέμβρη απεργούμε! Εργατικό - λαϊκό ΜΠΛΟΚΟ στα αντιασφαλιστικά, αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης! Κανένας στη δουλειά, κανένας και καμία στο εργοστάσιο, στο γραφείο, στο μαγαζί, στο χωράφι! Κανένας άνεργος μόνος του! Όλοι μια γροθιά! Ολοι στο δρόμο του απεργιακού αγώνα! Συμμετέχουμε μαζικά, μαχητικά στη γενική πανεργατική πανελλαδική απεργία. Νεκρώνουμε τα πάντα!» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

«Όλοι στο δρόμο! Υψώνουμε τείχος αντίστασης στον πόλεμο που μας κήρυξαν! Παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις στα σωματεία και τις ομοσπονδίες! Υπερασπιζόμαστε τις δικές μας ανάγκες με τον αγώνα μας!» σημειώνει η ΠΑΣΕΒΕ και καλεί σε κλείσιμο των καταστημάτων την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.

«Ούτε ώρα χαμένη! Με τη δική μας λαϊκή οργάνωση, με ενημέρωση και συζήτηση στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές, δίνουμε τη δική μας αγωνιστική απάντηση για την επιτυχία της απεργίας στις 12 του Νοέμβρη!» τονίζει η ΟΓΕ.

«Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής. Όλα ανατρέπονται, αν ξεσηκωθείς!», τονίζει το ΠΑΜΕ με σχετικό spot για την απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Παράλληλα με τις αφίσες του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις συγκεντρώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: