8/4/13

Έξεστι … “αριστεροίς” ασχημονείν

Έξεστι … “αριστεροίς” ασχημονείν

by faros

Με αφορμή το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, κυρίως όσο πλησιάζουν οι μέρες διεξαγωγής του (11-14/4), διαβάζουμε διάφορα ... ευτράπελα, με αφορμή και κάποιες ας τις πούμε ... "επιθέσεις" πρώην μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Επίσης, βλέπουμε ανθρώπους (κάποιοι τους αποκαλούν και δημοσιογράφους ή αναλυτές ή δημοσιολόγους κλπ.), που ως ... συνοδοιπόροι αντίστοιχων πολιτικών έχουν συνηθίσει να ζουν και να σκέφτονται με τους κανόνες της ίντριγκας, του μιντιακού παρασιτισμού, της υποκρισίας, του καιροσκοπισμού, της καμαρίλας, της κομματικής ψευτοδημοκρατίας (όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο σ. Νίκος Μπογιόπουλος), να αρθρογραφούν κατά το δοκούν !

Έτσι, σήμερα, σε κάτι ... "Αυγές", σε κάτι ... "Έθνη", κλπ., γίνονται μέχρι και ... λίστες στελεχών του Κόμματος που ... διαφωνούν σε αντίθεση με μερικούς (sic) που ... συμφωνούν !

Φτάνοντας στο σημείο να ... "επιλέγουν" άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" στα πλαίσια του απόλυτα ανοιχτού και δημοκρατικού διαλόγου που αναπτύσσεται ΠΑΝΤΑ σε προσυνεδριακές περιόδους, διαφόρων στελεχών του ΚΚΕ όπως του Αντώνη του Σκυλλάκου, ή του Καλαματιανού ή του Μπογιόπουλου, ή του πρώην στελέχους του Αραβανή, από μια πληθώρα 600 και πάνω άρθρων, για να ... ανακαλύψουν μέχρι και ... διάλυση του Κόμματος !

Αντί να δουν την αγωνία που εκφράζουν τα στελέχη του Κόμματος για την πορεία του, την δράση του, την αναγέννηση του Λαϊκού Κινήματος, του Ταξικού Κινήματος, το πως το ΚΚΕ θα ανταποκριθεί καλύτερα (σύμφωνα με την δική τους προσωπική γνώμη, που πρέπει να εκφράζεται σε κάθε προσυνεδριακή περίοδο) στον Ιστορικό του Ρόλο, οι κάθε λογείς ... αριστερούληδες (για τους ... δεξιούληδες θα μου επιτραπεί να μην έχω την παραμικρή σκασίλα για το τι λένε), ψάχνουν να βρουν την αφορμή για να εξαπολύσουν την αντικομμουνιστική, αντιΚΚΕ χολή τους, την πολιτική χυδαίοτητα που τους διακρίνει χρόνια τώρα, να αποδείξουν ντε και καλά ότι αξίζουν τον βρώμικο "μισθό" τους.

Τι΄χες Γιάννη , τι ΄χα πάντα !

(συγνώμη από τους Γιάννηδες, αλλά η παροιμία το λέει)