7/3/19

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσητων κομματικών οργανώσεων της Καλαμαριάς του ΚΚΕ, στο Θεατράκι Χηλής, την Τετάρτη 6 Μάρτη, κατά την οποία δόθηκε στη δημοσιότητα ένας βασικός αριθμός των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Καλαμαριάς.
Μέσα από αυτήν την εκδήλωση εκφράστηκε πλατιά το κάλεσμα προς τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μαγαζάτορες, τους νέους και τις νέες της περιοχής μας για συστράτευση με το ΚΚΕ. Το σύνθημά «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά» είναι σύνθημα - κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ για όλες τις εκλογικές μάχες. Και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές, είτε αυτές γίνουν τον Μάη είτε γίνουν τον Οκτώβρη.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Βικέντιος Αντωνάκης.
Βικέντιος Αντωνάκης


Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Καπετανγιώργη Ράνια.
Καπετανγιώργη Ράνια
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Καλαμαριάς.
Στο ψηφοδέλτιο βρίσκονται αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων, κοντά στο λαό, στη νεολαία, αγωνιστές της δουλειάς, της επιστήμης, της τέχνης, της μόρφωσης. Ανάμεσα τους βρίσκονται μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά και αγωνιστές και αγωνίστριες συνεργαζόμενοι μαζί του, με τις ιδιαίτερες απόψεις τους, αποφασισμένοι όμως να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, στις ερχόμενες μάχες για το καλό του λαού μας. Είναι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, μαγαζάτορες. Ανάμεσά τους είναι εργαζόμενοι συνδικαλιστές από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, στελέχη του ΠΑΜΕ. Επίσης στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν νέοι και νέες της ΚΝΕ και των νεολαιίστικων αγώνων, του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος. Συμμετέχουν γυναίκες που είναι δραστήριες στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα. Το ψηφοδέλτιό τιμούν με την παρουσία τους, καθηγητές από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επιστήμονες από διάφορους κλάδους.Μαζί μας δίνουν τη μάχη άνθρωποι από το χώρο του Πολιτισμού. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν και συνταξιούχοι που είναι απόμαχοι της δουλειάς όχι όμως και της ζωής δίνουν καθημερινά τις μάχες τους σε όλα τα μέτωπα.


Με τη συμβολή όλων μπορούμε να φέρουμε το αισιόδοξο, ανατρεπτικό, ελπιδοφόρο μήνυμα του ΚΚΕ. Ψηφίζοντας, ενισχύοντας το ΚΚΕ παντού, ακριβώς γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού. Για την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο Καλαμαριάς.


Μπορείτε να κατεβάσετε την ομιλία του Β.Αντωνάκη από εδώ