5/3/14

Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών




Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα για την ισχυροποίηση του Κόμματος, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη
-- Στις 7 μ.μ., στην Καλαμαριά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Θ. Ιγνατιάδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Πέμπτη
 -- Στις 7 π.μ. στη ΔΕΗ Ευόσμου θα περιοδεύσουν ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ο Λ. Ναθαναηλίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού.

-- Στις 9 π.μ., στην αγορά του Ασβεστοχωρίου θα περιοδεύσει ο Ο. Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 11 π.μ. στην Πολεοδομία του Δήμου Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου θα μιλήσει ο Γ. Νοτάκης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Λουδία θα μιλήσει ο Αλ. Ουγγρίνος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.